1275637202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ostin tosiaan tuollaista ihanaa suklaatransferia ja siitä oli vahva aikomukseni tehdä kakun reunoille koristus. Eipä mennyt niinkuin piti. Kuvassa sulatettu leivontasuklaa on levitelty ohuelti kuvan päälle. laitoin sopivaksi leikatut suikaleet sitten hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Mietin, että tarvitseeko kakun reuna tarttumapintaa tuolla tranferille. En löytänyt netistä siihen mitään viittausta, mutta ajattelin sen sitä tarvitsevan. Olihan mulla kermavaahtoa sitä varten, mutta jotenkin sitten laitoinkin reunaan suklaata ja sehän jähmettyi jo ennen kuin kerkesin suklaakuviointia irrottamaan. Eikä se irronnutkaan. Palasina ainoastaan. Eikä se tarttunut siihen reunaankaan. Ei muuta kuin kakkuun pursotukset tilalle. Koristeeksi otin jämäsuklaatransferpaloista muotilla sydämiä. No onpahan kokeiltu :)

1275637309_img-d41d8cd98f00b204e9800998e