Eilen oltiin koko porukalla Ähtärissä. Mukana oli onneks apukäsinä anoppi, lasten täti sekä setä avokkinsa kanssa. Tuli kyllä tarpeeseen jokaikinen ylimääräinen käsipari :) Itekseen ois kyllä järki menny. Kivaa oli kaikilla, vaikka kärrypaikasta pitikin välillä kinata.

Pikkukarhut olivat ihania, yksi niistä jopa innostui vilkuttelemaan meille. Toinen ihastuksen aihe olivat pikkuiset ja vikkelät kärpänpoikaset. Voi sitä vauhdin hurmaa.

Käytiin sit vielä Tuurissa, josta ois tietty taas tehny mieli ostaa kaikkee kivaa leivontajutskaa. Iloleipurin silikoninen sydänvuoka ois ollu kympin ja paljon muutakin halvalla, mutta eipä ollu paljoa rahaa mukana, kun en tiennyt että mennään sinne. Ostin sitten vaan neulehupparin 3€ ja lapsille muutaman dvd:n 2,95 tsipale. Onpahan taas vähäks aikaa uutta katsottavaa :)

Eilen aamulla oli aavistuksen verren kurkku kipeä, mutta vaan toiselta puolelta. Ajattelin sen menevän ohitse, mutta eipä se sitten mennytkään. Eilisen kävelyn, viiman ja muun tuloksena mä olen kipeä kuin mikä. Joka paikkaan sattuu, kurkku on tulessa ja himppusen on kuumettakin. Todella loistavaa! Toivottavasti menee nopeasti ohitse, en halua olla juhannuksena kipeänä, kun mieskin on pitkästä aikaa kotona viikonlopun.

Ens viikolla onkin sitten Nennun synttärit..niitä juhlittaneen kolmeen eri otteeseen, joten se tietää kolmea kakkua + muita herkkuja :) Hello Kitty on toiveena, niistä lisää, kunhan aika on :)